jueves, 5 de junio de 2014

Un dia com a actor.


Bon dia , sóc Moisés Almazán Díaz i durant ú o dos mesos vam estar llegint un llibre titulat 'Spot', en acabar el professor ens va manar a cada equip representar un esquetx del llibre.
Ara vaig a explicar el procediment que duem a terme per a representar la nostra obra de teatre.

Primer triem el esquetx , i nosaltres vam triar el 11 perquè era dels únics que tenia 4 personatges , era el més curt i es titula ' Visa , Masterd Card , American Express ' després ens repartim els papers i ens passem les frases a un full en blanc per aprendre'ns les .

Quan ja les teníem passades al full , ens dedicàvem a assajar en l'hora de Valencià . Escrivim en un paper els elements que havíem de portar el dia de l'obra , i només era la vestimenta apropiada de cada un. Un dia vam baixar a assajar a l'aula d'Usos Múltiples perquè a la classe següent , ens tocava fer l'obra de veritat .

Va arribar el dia de l'obra i estàvem molt nerviosos , els empleats de la funerària ( Nerea , Marc i jo ) anàvem vestits amb la roba d'empleat , una corbata i un paper en blanc amb el nostre nom penjat a la part esquerra del pit . Al final penso que ho vam fer prou bé ja que no vam haver de llegir gairebé cap frase i ens vam fer amb una entonació bastant apropiada .

Vam tenir problemes a l'hora de aprendre'ns les frases , perquè teníem molts exàmens i vam haver de canviar l'hora de l'obra per poder aprendernos·la , jo crec que aquest va ser l'únic problema que vam tenir .


Moisés Almazán Díaz, 3ºC .

No hay comentarios:

Publicar un comentario